• Faq 1
  • Faq 2
  • Faq 3
  • Faq 1
  • Faq 2
  • Faq 3
-

FAQ

-
Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Mocht je vraag er niet bij staan, neem dan contact op met één van de makelaars.

Contact

Bakker Berkeveld Den Baas Makelaars

Op deze pagina vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Mocht je vraag er niet bij staan, neem dan contact op met één van de makelaars.

Contact

Bakker Berkeveld Den Baas Makelaars

Woningen

Wat voor woningen komen er in Park Jeruzalem?

In Park Jeruzalem worden 2 appartementen, 28 gezinswoningen, 10 grote gezinswoningen en 1 commerciële ruimte gerealiseerd.

Welke mogelijkheden zijn er om de woningen naar wens in te delen?

Er zijn diverse indelingsvarianten voor de woningen uitgewerkt. Deze zijn als kopersoptie beschikbaar en kun je afstemmen met je verkoopbegeleider.

Is een uitbouw toegestaan?

Nee, een uitbouw is niet toegestaan. Dit komt omdat de achtergevel van de woningen precies op de bestemmingsplangrens ligt met de functie ‘wonen’. Ook in het tuingebied is het niet toegestaan de woning aan de achterzijde uit te breiden.

Mag ik een open haard of houtkachel in mijn woning?

Nee, een open haard of houtkachel is niet meer toegestaan bij nieuwbouw, in verband met het milieu onvriendelijke karakter van de uitstoot van verbrandingsgas/ fijnstof.

Welke duurzame voorzieningen worden er getroffen in Park Jeruzalem?

Op het gebied van duurzaamheid voldoen de woningen in Park Jeruzalem aan de laatste eisen van het Bouwbesluit. De woningen worden standaard uitgevoerd met een WTW (warmte terugwin) installatie. Hoewel de woningen nog traditioneel op gas worden aangesloten, bieden we ook de optie aan om je woning gasloos geleverd te krijgen door middel van een warmtepomp. Je leest hier meer over in de verkoopdocumentatie. Verder zal duurzame energie opgewerkt worden door middel van Photo Voltaire (PV)-panelen op het dak van je woning.

Hoe werkt de gemeenschappelijke tuin?

De gemeenschappelijke tuin, ontworpen door Karres & Brands, krijgt een openbaar karakter en wordt gebruiksklaar aangelegd door de aannemer. De tuin wordt gezamenlijk eigendom van alle toekomstige bewoners van het hof. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het gebruik en onderhoud van de tuin. Hiervoor wordt een beheer vereniging opgericht. Het ontwerp van de tuin komt binnenkort online. De woningeigenaren van Blok H zijn samen verantwoordelijk voor de kosten van het onderhoud van de tuin.

Verkoop

Wanneer start de verkoop?

Je kunt je vanaf vrijdag 14 tot en met zondag 23 september inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) via deze website. Op 14 september komt het definitieve inschrijfformulier online.

Hoe werkt de verkoopprocedure

Je kunt je vanaf vrijdag 14 tot en met zondag 23 september inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) via het inschrijfformulier op de website. Vanaf 14 september staat het definitieve inschrijfformulier online. Wanneer er meerdere gegadigden zijn voor de verschillende type woningen, zal er per bouwnummer geloot worden. Binnen drie dagen na sluiting van de inschrijftermijn maken we bekend of je bent ingeloot. Wanneer dit het geval is, ontvang je een uitnodiging voor een verkoopgesprek met de makelaar waarin je meer informatie krijgt over de woning en het verkoopproces. Als je dan nog steeds enthousiast bent kan de koop-en aannemingsovereenkomst getekend worden. Let op: de eerdere voorinschrijvingen worden niet meegenomen in de loting, dus schrijf je tijdig in!

Hoe ziet de planning eruit?

Je kunt je vanaf vrijdag 14 tot en met zondag 23 september inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) via deze website. Op 14 september komt het definitieve inschrijfformulier online. Binnen drie dagen na sluiting van de inschrijftermijn maken we bekend of je bent ingeloot. Wanneer dit het geval is, ontvang je een uitnodiging voor een verkoopgesprek met de makelaar waarin je meer informatie krijgt over de woning en het verkoopproces. Als je dan nog steeds enthousiast bent kan de koop-en aannemingsovereenkomst getekend worden. Let op: de eerdere voorinschrijvingen worden niet meegenomen in de loting, dus schrijf je tijdig in!

Hoe worden de woningen toegewezen (richtprijs of vaste prijs)?

Vlak voor verkoop maken we de definitieve prijzen bekend. Dit is een vaste prijs, wat betekent dat we niet op basis van biedingen de woningen toewijzen. Bekijk voor meer informatie “Hoe werkt de verkoopprocedure”.

Hoe is het parkeren geregeld in Park Jeruzalem?

Als je woont in Park Jeruzalem, kun je een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Amsterdam om in de omgeving te parkeren. De volgende 5 woningen worden uitgesloten voor het verkrijgen van een parkeervergunning: bouwnummer 46, 52, 66, 73 en 79.

Wat betaal je aan erfpacht?

De grond van Park Jeruzalem wordt uitgegeven in erfpacht. De canon is afgekocht voor 50 jaar en zit bij de prijs van de woning in. Het is niet mogelijk om dit om te zetten naar een jaarlijkse canon.

Contact

Bakker Berkeveld Den Baas Makelaars

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer